Tysk

Tysk

På Th. Langs har du fantastiske muligheder for at blive endnu mere fortrolig med tysk.

Vores undervisning inddrager dig og dit sprog på en aktiv og legende måde. Vi taler tysk, synger og danser på tysk og fremlægger på tysk. Det betyder ikke noget, om det, du siger, er rigtigt! Bare det er tysk! For gennem brugen af alt det tyske, du kan, vil vi sammen skabe et undervisningsmiljø, hvor tysk er til at forstå.

På Th. Langs tilbyder vi tysk på to spor.

 

Tysk2

Spor 1. 

På tysk fortsættersprog lærer du at forstå og deltage i samtale på tysk standardsprog, ligesom du lærer at skrive sproget og læse tysksprogede tekster. Du vil få gennemgået de grundlæggende principper for sprogets opbygning og grammatik, og du lærer at udtrykke dig skriftligt på tysk med et varieret ordforråd og grammatisk korrekthed.

Du vil få årskarakter samt eksamenskarakter, når du deltager i Tysk Spor 1. Vi afslutter tyskundervisningen med 10.klasses afgangsprøve, som både består af en mundtlig og en skriftlig del.

Spor 2

I tysk let-øvede lærer du at udtrykke dig mundtligt og skriftligt på tysk standardsprog. Samtidig får du et bredt krendskab til tysk kultur-og samfundsforhold. Du får bl.a. undervisning i grundlæggende elementer i grammatik og i tysk udtale og intonation, både i forhold til at tale og forstå sproget. Du vil gennemgået de grundlæggende principper for sprogets opbygning og grammatik, og du lærer at udtrykke dig skriftligt.

Vi afslutter Tysk Spor 2 med en evalueringstest. Du vil ikke modtage en årskarakter eller gå til afgangsprøve.

Lær tysk hos T.H. Langs Skole