Projekt103

Projekt

Drømmer du nogle gange om, at skolegang er mere end alm. matematik- dansk- og engelskundervisning? Har du har brug for, at kombinere din kreativitet med ny viden? Har du mod på at producere en god reklamefilm, udfordre dig i performancekunst eller stable en event på benene?

Så skal du vælge 10. klasse på Th. Langs!

Du kender måske projektuger eller projektopgaven fra 9. klasse. Hvis du trives med den arbejdsform og kreativ tilgang til læring, er projektklassen noget for dig. I 10. klasse arbejder vi projektorienteret hele året rundt. I fem lektioner hver uge, har du, i samarbejde med dine klassekammerater, mulighed for at bruge de værktøjer og kompetencer, som du har tilegnet dig og udviklet i blandt andet kursustimerne og i løbet af skoleåret. 

I projekttimerne møder du en arbejdsform, som vil styrke og modne dig. Derudover er det en arbejdsform, som du vil møde i din videre uddannelse og på arbejdsmarkedet.

I løbet af skoleåret bliver du præsenteret for forskellige praksisnære projekter, som formodentlig vækker din nysgerrighed og undren og måske endda frustration - det er godt, for så er du i gang med at udvikle dig. 

I projekttimerne arbejdes med tværfaglige projekter, der vil give dig mulighed for at fordybe dig i et område. Her må man gerne tænke ud af boksen. Tør du kaste dig ud i det?

Faget afsluttes med en obligatorisk projekt-eksamen. 

Projekt7